TAPAHTUMAT


Järjestämme hyväntekeväisyyskirppiksen elokuussa! Pöytäpaikkaan sisältyy 180x74 cm pöytä ja koko parkkiruutu on pöytäpaikan käytössä. Myös peräkonttipaikkoja varattavissa. Paikkoja tarjolla rajoitettu määrä.

Yhdistys tuo tapahtumaan arpapöydän, jonka tuotto lahjoitetaan myös kokonaan pöytä-vuokrista kertyneeseen pottiin. 


Tervetuloa kuulemaan menneestä vuodesta ja tulevista suunnitelmista tai vaikka liittymään mukaan hallitusporukkaan.

Nähdään!

Lännen Rotukissayhdistys ry:n hallitus


Lännen Rotukissayhdistys ry tarjoaa kaikille syyskokoukseen osallistuville ilmaisen sisäänpääsyn Satakunnan Museon rakastettuun tonttunäyttelyyn! Näyttelyssä pääset tutustumaan joulutonttujen ajankohtaisiin puuhiin ja saatat tavata myös tallitontun tai riihitontun työssään. Myös museon muihin näyttelyihin ehtii halutessaan tutustumaan, sillä museo on avoinna klo 18 asti.

Lisätietoja tonttunäyttelystä tästä


Kokoukseen ovat tervetulleita myös kaikki hallitustyöskentelystä tai vähäisestäkin toimintaan ja ensi vuoden tapahtumien järjestämiseen osallistumisesta kiinnostuneet. Kaikille löytyy varmasti omaan osaamiseen ja mahdollisuuksiin sopivaa pienempää ja isompaa hommaa :). 


Prisma Rauta Pori ja Suomen Karva-Kaverit järjestävät kesätapahtuman lauantaina 17.6. klo 11–16. Lännen Rotukissayhdistys on kutsuttu mukaan tapahtumaan, joten kaipaamme mukaan kaiken rotuisia kissoja! Ilmoittautumisia ottaa vastaan Minna osoitteessa Lrok.pj@gmail.com.

Mukana tapahtumassa on myös Satakunnan Eläinsuojeluyhdistys.

Ulos toivotaan vielä ponia tai muuta vastaavaa, joten ota yhteyttä, jos sinulla on tarjota mielenkiintoista ohjelmaa/eläintä pieneen ulkotilaan.

Kesän mittaan on luvassa muutakin mielenkiintoista ohjelmaa, joten kannattaa seurata sähköpostia, facebook-sivua ja kotisivujamme.

Esittelynäyttelyn tarkoituksena on esitellä yleisölle eri kissarotuja. Virallista arvostelua niissä ei järjestetä. Esittelynäyttelyissä on samat vaatimukset kuin varsinaisessa näyttelyssä, joten muista tarkistaa kissasi rokotukset hyvissä ajoin ennen näyttelyä. Viimeisin rokotus pitää olla annettuna 15 vrk ennen tapahtumaa eli viimeistään 20.4.2023. 

Kissan osallistuminen esittelynäyttelyyn on ilmaista. Yhdistys tarjoaa näyt-teilleasettajalle keittolounaan, joten ilmoitathan mahdollisesta erityisruoka-valiosta.

Ilmoittautuessasi esittelynäyttelyyn kerro kissan virallinen nimi, kutsumanimi, rotu, sukupuoli, väri ja omistajan (/kasvattajan) nimi. Ilmoita myös onko sinulla oma näyttelyhäkki (yksiö tai tupla) tai jos tarvitset näyttely-häkin yhdistykseltä. Halutessasi voit kertoa kissastasi/kissoistasi muutakin yleisöä mahdollisesti kiinnostavaa.

Muiden eläinten kanssa ilmoittautujilta toivomme tietoa tilan-, pöydän- tai esim. aitauksen tarpeesta. Ilmoita eläimen tiedot ja ja näytteilleasettajan mahdollinen erityisruokavalio, sillä yhdistys tarjoaa keittolounaan. Halutessasi voit kertoa lemmikistäsi muutakin, mm. mielenkiintoisia faktoja eläimestä/lajista ja sen kanssa elämisestä.

Kaikkien eläinten kohdalla huomioidaan mahdolliset erityistarpeet sijoittelun suhteen!

Myyjät saavat tarvittaessa käyttöönsä 180 x 74 cm kokoisen taittopöydän. Ilmoitathan, jos sinulla on omat kalusteet, etkä tarvitse pöytää käyttöösi. Pöydän lisäksi voit tuoda muita kalusteita, sillä tilaa varataan jokaiselle myyjälle hyvin.

HUOM! MYÖS TALKOOVÄELLE SUURI TARVE SEKÄ PERJANTAINA ETTÄ LAUANTAINA! ILMOITTAUDU MUKAAN MUKAVAAN YHTEISEEN TEKEMI-SEEN! KAIKILLE HALUKKAILLE LÖYTYY VARMASTI SOPIVAA HOMMAA :)

Eilisen esittelynäyttelyn Yleisön suosikki-kisan voittaja jouduttiin ratkaisemaan arvalla, sillä kolme kissaa sai saman pistemäärän. Nämä kolme olivat amerikan curl Siriuksen BelinaCurl, cornish rex Clamoris Narina ja exotic Azulejo´s Indigo Heartspedition, Arpa suosi piirun vaille kymmenkuista cornish rex tyttöä. Onnittelut!

Äänestäjien kesken arvotuista palkinnoista ilmoitetaan saajille henkilökohtaisesti.

2020

Olimme järjestämässä kahteen eri kertaan, keväällä ja syksyllä, Kissojen esittelynäyttelyä Porin Iccoon. Korona rajoitukset eivät kummallakaan kertaa antaneet mahdollisuutta tilaisuuteen. Toivottavasti ensi vuonna saamme uuden mahdollisuuden.Eläintapahtumapäivä Kankaanpäässä 29.9.2019!


Kissojen esittelynäyttely Porin Iccossa 7.4.2019

Sydämellinen kiitos kaikille kävijöille sekä yhteistyökumppaneille!

Hieno eläintapahtuma Kankaanpäässä 2018!

LROK oli mukana Lemmikkien syyskarkeloissa Porin Tassucatissa! Kiitos kaikille kävijöille!


Vielä kerran leikkauskampanja Sastamalassa.

Kiitos tapahtumaan osallistuneille ja kaikille kävijöille, sekä tietenkin PetPorille! Erityiskiitokset Porin pieneläinrankkuri Kirsi Santaselle ja Maija Löytölälle, joka sirutti lähes 30 kissaa tapahtuman yhteydessä.

Leikkauspäivä on täynnä!


Kiitos kampanjan tukemisesta!

Lännen Rotukissayhdistys oli 19.8.2017 mukana Nuori Pori harrastaa-tapahtumassa Porin Karhuhallilla

Samana viikonloppuna yhdistys kissoineen osallistui kolmipäiväiseen Maaseutunäyttelyyn Porin raviradalla

Lännen Rotukissayhdistys oli mukana pukemassa Porin Taavi-siltaa virkattuun "villapaitaan" 1.7. Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.

Yhdistyksen myyntipöytä oli esillä Kankaanpään lauantaitorilla 17.6.2017. Kiitos mielenkiinnosta ja kaupoista kankaanpääläiset!

Yhdistys oli mukana Meri-Porin Perhepoijun järjestämillä Minimessuilla Yyterin kylpylähotellissa sunnuntaina 2.4.2017 klo 11-15. Myyntituotteidemme lisäksi esittelimme yhdistystä, sen toimintaa ja nuorisoryhmää.


LROK osallistui Kaivolankadun pihatapahtumaan Kankaanpäässä la 10.9.2016. Väkeä oli kauniissa säässä liikkeellä runsaasti ja leppoisassa tunnelmassa niin kahvi ja munkit kuin muusi- ja nakkiannoksetkin tekivät kauppansa. Myös arpa- ja myyntipöydässä kävi kuhina.

Kuva Martti Tikka

Harvinaisen hiljainen hetki arpapöydässä, mahtui kamerankin kanssa lähelle.

Kuva Tiina Tommila 

Tietenkin paikalla oli myös kissoja.
Kuva Tiina Tommila

Kahvin viralliset makutestaajat. Hyvältä maistui!
Kuva Tiina Tommila

Luo kotisivut ilmaiseksi!