TAPAHTUMAT

Eilisen esittelynäyttelyn Yleisön suosikki-kisan voittaja jouduttiin ratkaisemaan arvalla, sillä kolme kissaa sai saman pistemäärän. Nämä kolme olivat amerikan curl Siriuksen BelinaCurl, cornish rex Clamoris Narina ja exotic Azulejo´s Indigo Heartspedition, Arpa suosi piirun vaille kymmenkuista cornish rex tyttöä. Onnittelut!

Äänestäjien kesken arvotuista palkinnoista ilmoitetaan saajille henkilökohtaisesti.

2020

Olimme järjestämässä kahteen eri kertaan, keväällä ja syksyllä, Kissojen esittelynäyttelyä Porin Iccoon. Korona rajoitukset eivät kummallakaan kertaa antaneet mahdollisuutta tilaisuuteen. Toivottavasti ensi vuonna saamme uuden mahdollisuuden.Eläintapahtumapäivä Kankaanpäässä 29.9.2019!


Kissojen esittelynäyttely Porin Iccossa 7.4.2019

Sydämellinen kiitos kaikille kävijöille sekä yhteistyökumppaneille!

Hieno eläintapahtuma Kankaanpäässä 2018!

LROK oli mukana Lemmikkien syyskarkeloissa Porin Tassucatissa! Kiitos kaikille kävijöille!


Vielä kerran leikkauskampanja Sastamalassa.

Kiitos tapahtumaan osallistuneille ja kaikille kävijöille, sekä tietenkin PetPorille! Erityiskiitokset Porin pieneläinrankkuri Kirsi Santaselle ja Maija Löytölälle, joka sirutti lähes 30 kissaa tapahtuman yhteydessä.

Leikkauspäivä on täynnä!


Kiitos kampanjan tukemisesta!

Lännen Rotukissayhdistys oli 19.8.2017 mukana Nuori Pori harrastaa-tapahtumassa Porin Karhuhallilla

Samana viikonloppuna yhdistys kissoineen osallistui kolmipäiväiseen Maaseutunäyttelyyn Porin raviradalla

Lännen Rotukissayhdistys oli mukana pukemassa Porin Taavi-siltaa virkattuun "villapaitaan" 1.7. Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.

Yhdistyksen myyntipöytä oli esillä Kankaanpään lauantaitorilla 17.6.2017. Kiitos mielenkiinnosta ja kaupoista kankaanpääläiset!

Yhdistys oli mukana Meri-Porin Perhepoijun järjestämillä Minimessuilla Yyterin kylpylähotellissa sunnuntaina 2.4.2017 klo 11-15. Myyntituotteidemme lisäksi esittelimme yhdistystä, sen toimintaa ja nuorisoryhmää.


LROK osallistui Kaivolankadun pihatapahtumaan Kankaanpäässä la 10.9.2016. Väkeä oli kauniissa säässä liikkeellä runsaasti ja leppoisassa tunnelmassa niin kahvi ja munkit kuin muusi- ja nakkiannoksetkin tekivät kauppansa. Myös arpa- ja myyntipöydässä kävi kuhina.

Kuva Martti Tikka

Harvinaisen hiljainen hetki arpapöydässä, mahtui kamerankin kanssa lähelle.

Kuva Tiina Tommila 

Tietenkin paikalla oli myös kissoja.
Kuva Tiina Tommila

Kahvin viralliset makutestaajat. Hyvältä maistui!
Kuva Tiina Tommila

 © 2016-2023 Lännen Rotukissayhdistys ry. Taustakuva: Tessa.lv
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!