AJANKOHTAISTA

Löydät kaikki ajankohtaiset asiat ja tiedotteemme yhdistyksen
fb-sivuilta: https://www.facebook.com/lannenrotukissayhdistys


Kevätkokous 6.6.2020 klo 17.00. ABC Kiikoinen, Taitajantie 3, Sastamala. Jäsenet lämpimästi tervetulleita! Tavataan Kiikoisissa :)


Kiitos kaikille keräysavuksi lähteneille yrityksille ❤️.

Faunatar, Puuvilla 

Porin Murre 

Musti&Mirri Musa ja Itäkeskus

Prisma Länsi-Pori, infopiste
Icco kauppakeskus, infopiste
HalpaHalli, kassojen lähellä

VUODEN JÄSEN 2019

Hallitus valitsi tällä kertaa vuoden jäseneksi Kati Haapasen. Kati on tehnyt sihteerinpestinsä lisäksi tänä vuonna töitä yhdistyksen eteen lähes päivittäin huolehtimalla kirppispaikasta. Kirpputorituotoilla on mahdollistettu iso lahjoitus Porin pieneläinrankkurille (laadukasta kissanruokaa ja hiekkaa) ja rahoitettu yhdistyksen omaa toimintaa. Tapahtumien järjestelyissäkin Kati on aina aktiivisesti mukana, myös tuomalla ihanat rottasensa näytille.

VUODEN JÄSEN 2018

Syyskokous valitsi jälleen vuoden jäsenen! Vuonna 2018 erityisen ansioitunut ja ahkerin kaikista on ollut Minna Turu. Ilman Minnan työpanosta olisi moni asia jäänyt kokonaan tekemättä tai hoitamatta. Kaiken arkisen kiireen keskellä Minna löytää aina jostain ajan yhdistyksen asioiden hoitamiselle, tehokkaasti, täsmällisesti ja lopulta aina huumorilla höystettynä. Minna on LROK.

VUODEN JÄSEN 2017

Syyskokous päätti, että Lännen Rotukissayhdistys palkitsee tästä vuodesta alkaen vuoden jäsenen. Vuoden jäsen on henkilö, joka on ollut mukana ja tukena yhdistyksen toiminnassa sillä tavalla, että ansaitsee siitä huomionosoituksen. Palkinto on joka vuosi erilainen, palkittavan henkilön mukaan mietitty, ja sen saajan valitsee yhdistyksen hallitus vuoden viimeisessä kokouksessaan.

Vuoden jäsen 2017 on Anne Sandberg, perustajajäsen, toiminnantarkastaja, innostaja, kannustaja ja aina valmis auttamaan, vaikkei pystykään jatkuvasti toimimaan aktiivisesti. Onnea ja kiitos koko yhdistyksen puolesta, Anne!