MEIDÄN TARINAMME

Johtotähtemme

Länsi-Suomen alueelle kaivattiin aktiivista erilaiset ja eri-ikäiset kissaihmiset huomioivaa yhdistystoimintaa. Erityisesti yhdistys pyrkii panostamaan toiminnassaan näyttelyiden lisäksi koulutukseen ja nuorisotoimintaan sekä ottamaan nuorisojäsenet mukaan päätöksentekoon.
Yhdistys pyrkii verkostoitumaan ja etsimään hyviä yhteistyökumppaneita erilaisten tilaisuuksien järjestämiseksi ja toiminnan monipuolistamiseksi.
Lännen Rotukissayhdistys ei ole Suomen Kissaliiton jäsen, mutta toivomme siitä huolimatta jäsentemme kunnioittavan Kissaliiton ja FIFén sääntöjä ja ohjeita. Yhdistys tulee anomaan liiton jäsenyyttä, kun aika on sille otollinen.

Mottomme

Järjestämme hyvähenkistä kissayhdistystoimintaa Länsi-Suomen alueella uudella, avoimella toimintakulttuurilla ja matalalla osallistumiskynnyksellä.

Ystävällisin terveisin,
LROK:n perustajat 

Kun perustimme tämän yhdistyksen, meillä oli selkeä tavoite - jakaa eteenpäin rakkauttamme kissoja ja kissaväen yhteistä toimintaa kohtaan.

Unelmamme oli luoda yhdistys, joka toisi ihmiset lähemmäs toisiaan ja tarjoaisi mieluisan harrastuksen hyvässä toimintaympäristössä.